28 Kasım 2011 Pazartesi

Cupcake'li Tırnaklara Dikkat! Mideniz Bulanabilir,Lütfen!

Bu yazıya başlamadan önce lütfen dikkat! Bu yazıda mideniz bulanabilir. Çünkü tırnaklarıma "cupcake" çizdim. Bu cupcakeler tırnaklara asla yakışmaz. Tırnaklar çünkü sadece erkeklerin sevmiş olduğu "kırmızı ve french manikür" sürülmek için vardır.
Bu oje bloggerları için neler neler diyenler oldu ama maalesef hiç biri takılcak kadar değildi. Fakat bu seferde tırnaklarla cevap vermek istedik. Herkes kendi çöplüğünde ötüyor ya mecbur buradan tırnaklarımızla sesleniyoruz sizlere.
İnsanlar internet sansürü meselesinde cırlıyor fakat kötü yorum ayıklamayı sansürlemeyide çok iyi biliyor. Sonrada "sokak ağzı" şeklinde kendi yazısından bahsetmesi gerekirken başkalarının yorumlarına bunu itham ediyor. İyi yorum yapsam yayınlayacak ama kötü eleştiriye hemen bir safha alınıyor. Bende yorumumu buradan kendim yayınlıyorum:

Kırmızı oje sür o*spu desinler,yeşil sür b*k rengi desinler desen yap yapmayın gözümüze o giriyor bu giriyor desinler. İnan senin yazını başarıyla kutluyorum. Çünkü hiçbir insan bu kadar şeyleri kafaya takamaz,oturup düşünüp ödev gibi yazmışsın. Harika. Ellerimde kıllar yok,senden de güzel çizim desen yaptığım doğru. Neden yorum yaptığım ise herkese kendini özgür sanıp eleştirilerini iğneli dille yazabilmen. Özgürlüğünü bir kez daha düşün. 1451 kişiye sesleniyorsun ve böyle bayağı şekilde bir şeyler yazman olmamış. Türkçe'yi maalesef düzgün kullanamıyorsun. Sırf eleştirmek için eleştirme başkalarını kendi Türkçe'nede bak.Bugün sana çok güzel kapkekli tırnaklar armağan edeceğiz. Bakıp bakıp hasktr çok güzel olmuş dediğinde göz bebeklerin ekranda takılı ve ellerinde de bir erkeğin sana "kırmızı sür çok beğeniyorum" dediği için sürdüğün kırmızı ojelerin olacak. (:



Bu yorum kimseye karşı küfür edilmemiş bir yorumdur. Ama işte eleştiriyi kendine yedirememek,özgüven eksikliği böyle oluyor.
Fotoğraflar burada ilk fotoğraf benim tırnaklarım ikincisi ise ev arkadaşımın. Kendisi bu duruma katılmak istedi ve o da kendi manikürünü yaptı.    
Benim manikürümde kırmızı renk üstüne orta parmağımda cupcake yaparken çok eğlendim. Çok güzel oldu,şu anda gözümde en güzel o !






Aşağıda linkte katılan arkadaşlarımın linki ver,tıklayıp bakabilirsiniz. İstediğiniz yorumuda yazabilirsiniz,yayınlamama gibi bir hakkım yok asla!   
Bu da çok şeker oldu ya,küçük bir şey :)

19 yorum:

  1. allahım hepinizinkine bakıp bakıp bayılıyoreee seninkide cizim cok usataca olmus ama cupcake'isoft renklerle daha cok sewnlerdenim ben,keske bnde bgn cupcake yapsaydım ya ühü ühüh:(

    YanıtlaSil
  2. jfkjdfklj KUSUCAM BİLDİĞİN GİBİ DİİL ÖÖÖ BANA BUNU NASIL YAPARSIN TANSU UTANMA ARLANMA YOK MU

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş..Midesi bulananlarda bakmasınlar, sanki zorla gözlerine sokuluyor bu fotoğraflar!!Boşverin siz sakın sinirlenmeyin, kendini karşı cinse beğendirme çabalarına he diyip geçin böylesinin..Çok güzel olmuş her zaman ki gibi, hele bu sefer ki cupcake'li ya, bi ayrı bayıldım hepsine ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok şeker olmuş tırnaklar (:
    Emeğine sağlık!

    YanıtlaSil
  5. Beni de ekler misin canım listeye ;)

    YanıtlaSil
  6. tansu senin kameradan istiyorum renkler nasi canli ya =D super olmus ikinizinki de!

    YanıtlaSil
  7. ben de denedim az önce ama olmadı sizinkiler kadar güzel.. ben de kendim bakıyorum evde =)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel! oda arkadaşınınki de çok güzel! =)

    YanıtlaSil
  9. Tırnaklar süperrrrrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  10. başak: <3
    ayshenur: bende soft renkler hastasıyım ama bir önceki postumda soft renkler vardı bunda canlı kullandım çok teşekkür ederimm :)
    nemo: ben yaparken 3 kere kustum :s
    j.d.:çok teşekkür ederim sana kocaman,haklısın aslında. ama bir tepki göstermek istedik :)
    oje delisi: teşekkür ederim :)
    nasli_: tabikide hemen :)
    deniz: satıyoruz canım zaten. hemen sana satayım :D
    alice: eminim emek olduğu için harika olmuştur. teşekkür ederim çok :)

    YanıtlaSil
  11. olay ne bilemiyorum ama kim ne derse desin oje aşktır bilmeyen anlamaz diyorum cupcakelerin harika olmuş canım ben de arada yapıyorum hatta şu an kırmızı üzerine nazar boncukları var parmaklarımda alışveriş merkezlerinde epey dikkat çekiyo konuşmayı bilmeyene duymayı bilmem diyeceksin...

    YanıtlaSil
  12. uğraşmış bi de onca renkle yaa, çok güzel olmuş fotoğraflara ayrıca bayıldım!

    YanıtlaSil
  13. Sekerler bunlar! Bende diyorum - Dokunmayin Cupecake'lerime! ve ekliyorum senide listeye.

    Bende varim:

    http://magicccat-nails.blogspot.com/2011/11/dont-touch-my-cupcake.html (MagiccCat ★)

    YanıtlaSil
  14. Bunlar çok çok şeker :D

    YanıtlaSil
  15. :)Orta parmak en güzeli olmuş bebeğim.Ev arkadaşınınkiler de çok leziz görünüyor :)Biz bu iğrençliklere bakar bakar severiz kim ne demiş ne önemi var öperims ;)

    YanıtlaSil
  16. çooookkk süper post olmuş yorumun da süper de yayınlayacak g*t olcak işte

    YanıtlaSil
  17. ilk okuduğumda ben de sinirlendim insanları böyle sivri aşağıladığı için..ama sayesinde birçok yeni blog tanımış oldum..bir tane sildim yerine 7-8 yeni blog adresi ekledim.. herkese hakettiği değeri vermek lazım, fazlası bünyede hazımsızlık yapıyor işte..cupcake'leri sindiremiyor mesela:) www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. hahah bunlar ne sirrin böyle yaaaa :))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*