2 Şubat 2012 Perşembe

31 Day Challenge:Day 20: WATER MARBLED

Merhaba! 20. günün teması ebruydu. Ebru benim hobi olarak uğraştığım bir sanattır. Oje ebru, boya ebrunun yanında çok kolay kalıyor. Boya ile yapmak o kadar zor ki. En azından oje ile silip hemen yeniden yapabilirsiniz ama boya ile suyu temizlemek gerekiyor. Tabi eğlence bakımından da en fazla boya ebru eğlenceli. :) Zira ojede biraz sinir krizleri yaşanabiliyor :))

Ben oje ebru yaparken hepsinin farklı olmasını seviyorum. Birşeye benzememeleri hoşuma gidiyor :) Bazı oje bloggerları her tırnağa aynı deseni uyguluyorlar. O da zor bir iş :)
14 Şubat ilhamlı pembeli kırmızılı bir temamla ebrumu yaptım.
Uygulamayı biraz kendi üslubumla anlatmaya çalıştım,umarım okuyabilirsiniz. Denemelerinizi de beklerim :)
31 day'in en güzel günleri -uygulayan diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye göre- yarın başlıyor. Her şey benim ilhamıma kalmış benim sevdiğim şeylerle dolu olacak. Umarım bu hızla devam ederim :) 21. günde görüşmek üzere ! :)





Bir hediye çekilişi duyurusu yapayım size :) What's Next blogunun sahibi Eda çok güzel defterler hediye ediyor. Buyrun derim. :)

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım. bende başlıcam şu 31 Day Challange etkinliğine. Ama korkuyorum ya zor gelirde yapamazsam diye :/
    20. güne kadar kolay mıydı :) ?

    YanıtlaSil
  2. ebru yaptığını bilmiyordum ben senin :)
    Çok güzel ama bir o kadar da zahmetli, denedim bir kaç kere gayet de güzel yapmıştım; bir pratik yol söyleyeyim bulaşmaması için parmağı (tırnak hariç) vazelinlemek ojenin daha kolay deriden çıkmasını sağlıyor aklında olsun

    YanıtlaSil
  3. süper bir watermarble olmuş :D ve bundan sonra hem çok eğlenecek hemde çok düşünceksin ne yapsam diye, benim gece uykularım kaçıyodu:D ilhamlı günlerini meraakla bekliyorum. şimdiden kolay gelsin :D

    YanıtlaSil
  4. merimania: renkler birbirine çok yakın aslında dalgalanması az gözüküyor bu yüzden,teşekkür ettim :))
    Beste: Hiç kolay değildi benim finallerim vizelerim hep engel oldu bu işte. 2 aydır bitirmeye çalışıyorum desem yeridir. Her gün yapabilecek devam edebilecek zamanın varsa katıl derim :)
    benimadımkırmızı: AA aşk olsun kuzum yapıyorum ben :) evet o yolda vardı unutmuşum haklısın :))
    Efsa: Valla ne yapsam diye düşünmek en eğlenceli olan sanırım :) Sağol canım :)

    YanıtlaSil
  5. Nice! My water marble nail always are unsuccessful. :D

    YanıtlaSil
  6. IsaBella: Thank you so much :)

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*