30 Kasım 2011 Çarşamba

31 Day Challenge: Day 12 (Stripes Nails)

Çook çoook uzun süre aradan sonra 31 day manikürlerine devam ediyoruz. Temamız olan çizgili bir manikür ile karşınızdayım. Osmanlı renkleri gibi sanki aslında renkleri tam belli edemedim. Çünkü beyaz ışıkla çektim,gün ışığını bekleyemedim :) Buyrun.
Kullanılan Ojeler: Flormar 389 ve Flormar Supershine 50

Bu arada dünkü postumuza kaıtlımlarınız için teşekkür ediyorum. Birşeyler ters gidiyordu ki böyle birşey oldu. Umarım eleştirileri olumlu olarak duyabileceğimiz -kırmadan,aşağılamadan- postlarda okuruz!

28 Kasım 2011 Pazartesi

Cupcake'li Tırnaklara Dikkat! Mideniz Bulanabilir,Lütfen!

Bu yazıya başlamadan önce lütfen dikkat! Bu yazıda mideniz bulanabilir. Çünkü tırnaklarıma "cupcake" çizdim. Bu cupcakeler tırnaklara asla yakışmaz. Tırnaklar çünkü sadece erkeklerin sevmiş olduğu "kırmızı ve french manikür" sürülmek için vardır.
Bu oje bloggerları için neler neler diyenler oldu ama maalesef hiç biri takılcak kadar değildi. Fakat bu seferde tırnaklarla cevap vermek istedik. Herkes kendi çöplüğünde ötüyor ya mecbur buradan tırnaklarımızla sesleniyoruz sizlere.
İnsanlar internet sansürü meselesinde cırlıyor fakat kötü yorum ayıklamayı sansürlemeyide çok iyi biliyor. Sonrada "sokak ağzı" şeklinde kendi yazısından bahsetmesi gerekirken başkalarının yorumlarına bunu itham ediyor. İyi yorum yapsam yayınlayacak ama kötü eleştiriye hemen bir safha alınıyor. Bende yorumumu buradan kendim yayınlıyorum:

Kırmızı oje sür o*spu desinler,yeşil sür b*k rengi desinler desen yap yapmayın gözümüze o giriyor bu giriyor desinler. İnan senin yazını başarıyla kutluyorum. Çünkü hiçbir insan bu kadar şeyleri kafaya takamaz,oturup düşünüp ödev gibi yazmışsın. Harika. Ellerimde kıllar yok,senden de güzel çizim desen yaptığım doğru. Neden yorum yaptığım ise herkese kendini özgür sanıp eleştirilerini iğneli dille yazabilmen. Özgürlüğünü bir kez daha düşün. 1451 kişiye sesleniyorsun ve böyle bayağı şekilde bir şeyler yazman olmamış. Türkçe'yi maalesef düzgün kullanamıyorsun. Sırf eleştirmek için eleştirme başkalarını kendi Türkçe'nede bak.Bugün sana çok güzel kapkekli tırnaklar armağan edeceğiz. Bakıp bakıp hasktr çok güzel olmuş dediğinde göz bebeklerin ekranda takılı ve ellerinde de bir erkeğin sana "kırmızı sür çok beğeniyorum" dediği için sürdüğün kırmızı ojelerin olacak. (:



Bu yorum kimseye karşı küfür edilmemiş bir yorumdur. Ama işte eleştiriyi kendine yedirememek,özgüven eksikliği böyle oluyor.
Fotoğraflar burada ilk fotoğraf benim tırnaklarım ikincisi ise ev arkadaşımın. Kendisi bu duruma katılmak istedi ve o da kendi manikürünü yaptı.    
Benim manikürümde kırmızı renk üstüne orta parmağımda cupcake yaparken çok eğlendim. Çok güzel oldu,şu anda gözümde en güzel o !






Aşağıda linkte katılan arkadaşlarımın linki ver,tıklayıp bakabilirsiniz. İstediğiniz yorumuda yazabilirsiniz,yayınlamama gibi bir hakkım yok asla!   
Bu da çok şeker oldu ya,küçük bir şey :)

25 Kasım 2011 Cuma

31 Day Challenge: Day 11 ( Polka Dots Nail)

Parmağımı kesmemle birlikte 31 günlük manikür gününe yine mola vermem gerekti neyse ki pek birşey kalmadı ve manikürümü yapabildim. 11. günde Puantiyeli manikür vardı. Bende tırnaklarımı rengarenk yaparak bu günü uyguladım. :)
Sürülen ojeler:
Baş Parmak: Flormar 423 ,İşaret Parmak: Gabrini 40 ,Orta Parmak: Flormar 424 ,Yüzük Parmak: Miss sporty 344 , Serçe Parmak: Sally Hansen Yellow Kitty 




22 Kasım 2011 Salı

31 Day Challenge: Day 10 ( Gradient Nail)

Merhabalarr! Yine bir günlük aksamayla 10. güne geçmek çok üzücü. 10. günde Gradient Nail sanırım Türkçesi geçişli manikür yani renk geçişi :) Diğer bloglardan ilham alarak önce baktım sonrada kendim birşeyler oluşturmaya çalıştım.

Altta baz olarak Alix Avien 276 var,sonra yarısından fazlasına Gabrini M107 süngerledim,sonra ucuna Flormar 429'u süngerledim ve en son olarak tırnak ucuna ince bir şerit halinde Nemo 'nun bana hediye etmiş olduğu frankeni çektim. Toplam 4 geçiş olmuş oldu,bakalım sizce olmuş mu? :)




20 Kasım 2011 Pazar

31 Day Challenge: Day 9 (Rainbow Nails)

Merhaba! Gün 9. Gökkuşağı tırnakları. Fakat ben tek tek çizmekle üşendim yamuk olcak beğenmicem öf pöf diyerek. Onun yerine süngerleme tekniğiyle gökkuşağımı oluşturdum. Altta baz olarak Alix Avien 278 var. Gökyüzü olsun falan diye :p



Bu pozda havaya gökkuşağı yapmaya çalışmak :p Evimin içler acısı manzarası :D

19 Kasım 2011 Cumartesi

31 Day Challenge: Day 8 (Metallic Nails)

31 day manikürleri olsu 80 günde devri alem manikürleri. Vize haftam nedeniyle blogumla ilgilenemedim. Ama neyse ki bugün bitti vizelerim. Vize haftası başlayanlara Allah kolaylık versin.
İlk önce Mia'cım beni mimlemiş. Renk miminde bana rengarenk demiş ojelerim nedeniyle. Bende kendimi canlı renkler birazcık sarı birazcık turkuaz gibi düşünüyorum vee kendi rengini anlatmak isteyenlerede bu mimi yolluyorum :)

Sırada 31 Day'in getirdiği Metalik oje günü var. Alix Avien'nin 277 numaralı ojesini sürdüm. Metalik bir oje,içinde minik simler var gibi metalikliğin getirdiği birşey. Fırça izide belli hafif. Hava güneşliydi elimi pencereden daha uzattım.Yazımı bitirmeden önce ışıktaki renk uyumunda holografik benzeşmeşlikler gibi renk cümleleri söylemezsem olmaz,çok moda oldu zira bu aralar. Şaka şaka inanmayın ha. 
Buyrun..



3 Kasım 2011 Perşembe

31 Day Challenge: Day 7 (Black and White Nails)

Siyah-Beyaz manikür bugün BEŞİKTAŞ'ımın gösterdiği harika başarı ile daha bir anlamlı oldu. Öyle birşey planlıyordum ama sonra daha önce karar verdiğim smokinleri yapmak istedim.-birazcık acele ile oldu-
8. günde görüşmek üzere :)



31 Day Challenge: Day 6 (Violet Nails)

6. günde mor ile buradayım. Mor benim pek hazzettiğim bir renk değil bu yüzden en fazla 5 adet mor ojem falan vardır. Flormar Neon bile aldığımdan beri 3. sürüşümdür bu. Karanlıktı rengini açtım biraz. Tırnaklarımda çok fena bakım zamanı gelmiş.Üstüne birşeyler yapmak istedim sade çok korkunç durdu sanki bana öyle geldi. 7. günde buluşmak dileğiyle! (:


2 Kasım 2011 Çarşamba

31 Day Challenge: Day 5 (Blue Nails)

5. günde karşımızda mavi var. Aslında lacivert ama o da bir koyu mavi değil midir? :) Rimmel'in 425-my denim adlı ojesi,tırnaklarımda 2 kat var. Çok hoş bir kot mavisi :)




Oje sihirbazı bloggerı Esracığımın harika bir çekilişi katılmalısınız ! Buyrun :)

1 Kasım 2011 Salı

31 Day Challenge: Day 4 (Green Nails)

Pastel 307 numara ile karşınızdayım,ilk görüşte değişik gelen bir oje. 31 gün manikür için malesef yetişemiyorum ama inşallah yetişmeye çalışıcam 1 hafta sonra vizelerim başlayacak bu çok kötü.


Burdada sevdiğim bir bloggerın çekilişi var buyrun :)