18 Ekim 2011 Salı

İlk Dotting Tool Denemem

Fotoğraf makinesinin benden uzaklaşması sonucu biraz postsuz zamanlar oldu blogta. Fakat bu durum olsada manikürlerden eksik kalmadım ben yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum :) Artık bir uyku problemim olduğuna kanaat getirdim akşam 5'te uyanıyorum. Bu yüzden manikürü çekecek ışık kalmamıştı.Tepe flaşınında pili bittiği için çekip programla rengi açtım mecburen. Renk tanıtmadığım içinde bunu pek sorun etmedim. Manikürü tumblrda nails falan gezerken ederken gördüm bir yerde masaüstündeydi ilk denemek için bunu seçtim bende. Fikir bana ait değildir :)
Esra' nın bana hediye ettiği Dotting toollarda artık benimle birlikte. Tekrar çok teşekkür ediyorum! :) 
Neler neler yaparımki ben bunlarla. Aklımda harika bir Halloween manikürü var. Tumblr da gördüm ve hepsini yapmak istiyorum karışık bir manikür olacak :) Siz fotoğraflara bakın bende manikürüme başlıyayım :)





Birde Laldiller'in China Glaze çekilişi var.  Burdan katılın derim.

13 yorum:

  1. yaa! güle güle kullan ^_^

    YanıtlaSil
  2. buuuz gibi havalara buzz rengi bir manikur olmuş ama fotoğrafları umut çekmedi sanırım :)
    Uykular da yarasın sana çalışan insan olunca anlarsın lafımın kıymetini :))

    YanıtlaSil
  3. esra: sağol canım :)
    benimadımkırmızı: evet o kendine fotoğraf makinesi bakıyordu nette bende o ara çektim :D ikinci öğretim olmayı seveyorumm :)

    YanıtlaSil
  4. kacta yatıosun bak merak ettm :D

    YanıtlaSil
  5. Ben buna gerçekten bayıldım!! Ellerine sağlık :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan dotting'lerini :) Çok da güzel yapmışsın ilk denemen için; ben de almayı düşünüyorum artık ama oje sürmeye zamanım yokken bunları nasıl kullanıcam hiç bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  7. youknow: uyuyamıyorum ve sabah 8-9 oluyor bu uyumak :/

    Cansın Ekşi: Teşekkür ederim canım :)

    Dilek: Teşekkür ederim çok.Bir sonraki posta bakarsan eğer o kadar çok kullandım ki bir süre kullanamıcam sanırım 31 gün maniküre katılıcam :D

    YanıtlaSil
  8. Dilem arada farklılık olsun diye puantiye, naza boncuğu yapar manikürüne ama böyle dotting tool falan nerdeee, kürdanı batırıp damlatır ya da fırçanın ucundan :p yine bakmaya doyulmayacak güzellikte bir manikür olmuş canım çok çok beğendim :)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  9. betwin us: bende kürdanla yapıyordum ama artık bu kalemler benim herşeyim :)) çok çok teşekkür ederim beğenmenede çok çok sevindim canım benim :)

    YanıtlaSil
  10. o çubukları nerden bulabilirim

    YanıtlaSil
  11. bornpretty storedan yada ebaydan alabilirsin. ama ebaydan alışveriş yapmadım ben born prettyden bir kere yapmıştım sorunsuz gelmişti. iki hafta ile dört hafta arası değişiyor.

    YanıtlaSil
  12. internet dışında baska bi yer varmı

    YanıtlaSil
  13. Maalesef,hiç alan duymadım ben :/

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*