13 Eylül 2011 Salı

Fashion Night Out İstanbul

17 ülkede gerçekleştirilecek olan bu organizasyon bütün bloglarda neredeyse yerini aldı. Bende bu heyecana ortak olmak isterdim Sadece blogdan ortak olabilmekteyim. Şehir dışında okumam nedeniyle ve okulumun açılmasına az kaldığı için bu organizasyona gidemeyeceğim. Oysaki o kadar heyecan verici,katılası birşey ki.  
 Giz'e açıklayıcı maili için teşekkür ediyorum. Onun sayesinde İpekyol'un organizasyonunu ayrıntılı ve açıklayıcı şekilde öğrendim. Fakat bu okul işi beni çok fena yaptı. Umarım gidenler çok mutlu olur ve eğlenirler.


Biliyorsunuzdur ki ilk aktivite İstinya Park'ta ve Ajda Pekkan ile birlikte. Twist'in bir sürprizi ise Ajda Pekkanla fotoğraf çektirme şansı ve bitmedii,bu şansla beraber Ajda Pekkan'ın seçeceği kişi bir sonraki reklam çalışmasında Ajda Pekkan ile beraber bir reklam kampanyasında beraber olacakmış. :) Kaçırmayın derim,kaçırdığıma üzüldüğüm kadar size.


Diğer organizasyon ise Nişantaşı'nda olacakmış.  Afişide burada.




Ben sizinle şu ana kadar İpekyol'un düzenlediği etkinlikleri yazdım.


Gelelim ojelere :) Fashion olabilir ama artık ojelerde işlerin içlerinde.
Essie bize şunları söylüyor kızlar: 

Fashion Night Out`a hazirliklar devam ederken siz Essie`cileri unuttuk sanmayin. Cuma`ya kadar Essie Turkey`den 50 TL ve ustu alisveris yapan herkese Vogue`un 2011 Fashion Night Out cantasi bizden HEDIYE! 

Teen Vogue ve Essie'nin de partner oldugu Fashion Night Out New Yorktan goruntuler... Unlulerin manikurcusu Elle Gerstein'inde bir parcasi oldugu bu alisveris gecesinin aynisi gelecek hafta persembe 15 Eylul'de Nisantasi'nda Bilstore magazasinin onunde de gerceklesecektir. Gelin sizde oje surdurun, yeni koleksiyonu gorun ve o gune ozel Essie cantanizi alin! 

Misk Nail Spa ise de :

   bu imkanı sunuyor. Kullanmak faydalanmak sizden haberide bu blogdan gördüm :) 


Kısacası yaz bitmek üzereyken,okullar açılmak üzereyken ve kadınların her zaman ihtiyaç duyduğu alışveriş ihtiyacı için kaçırılmayacak sürprizler var. Umarım gidebilir ve bol bol eğlenip ,alışveriş yapabilirsiniz.
İmkanlardan faydalanmanız dileğiyle ! :)

2 yorum:

  1. Tatlım paylaşımın için çok teşekkürler, keşke o gece seni de güzel ojelerinle aramızda görebilseydik :) yine de o gece gözüme çarpan tüm detayları fotoğraflayacağım, gelemeseniz de gelmiş kadar olabilmeniz için ;)


    http://betwinus.com/

    YanıtlaSil
  2. Buna seviniyorum çünkü o gece orda olacak ve harika şekilde bizi oradaymışız gibi hissetirebilecek paylaşımlar yapan arkadaşlarımız olacak :) Gözüm her zamanki gibi blogunda olacak :)

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*