28 Şubat 2014 Cuma

Katy Perry - Dark Horse Mani

Geçen hafta Sebibebi'nin Katy Perry- Dark Horse makyajını izledim. Buradan sizde girip izleyebilirsiniz. Son derece muhteşem bir makyajdı. ( Kendisi favori vloggerımdır.)  Tabi ben daha sonra videoya bakayım dedim, izlerken gözlerim Katy Perry'nin ellerine takıldı. Yabancı ablalarımız yapmış etmiş çoktan. Ben de yapmak istedim, buyrun. 
ps: Baş parmak benim uydurmam :)

Hi everyone!
I wanna introduce you my best Turkish make-up vlogger. She is amazing. Last week, I watched her make up video.  Her Katy Perry Tutorial is here . After I watched her make yp video, I watched to Katy Perry's video too. I like that. And I did ! :)
Enjoy!
ps: There is nothing in the video about thumb nail art. I made it up.









Opi- Frog in My Throat 
Orly- Skinny Dip
Wet n Wild Black
Orly French Tip Pointe Blanche


18 Şubat 2014 Salı

OPI- Frog in My Throat - Damask BM404

MERHABA,
Uzun zaman oldu. Ama hayatımda bir kaç değişiklik oldu. Şu an size Boston'dan yazıyorum. Dil öğrenmek için Amerika kapılarını arşınladık, geldik. Bu konuda sorusu olanlara yardımcı olabilirim. Ben çok stresliydim bu konularda örn: Amerikan vizesi falan :) Yardım edebileceğim her konuda yardım etmeye çalışırım.
Evet Amerika'nın en güzel yanlarından biriyse makyaj ve oje cennetinde olmak. O zaman 2-3 fotoyu geçmeden ojelerimi hafta 2-3 gün yayınlayacağım.

Hi everyone! I have been in Boston since December :) I am just trying and want to learn English. I bought from Amazon Bundle Monsters disc, last week. I love it! I would like to show you my nail art 2 or 3 times a week. Have fun!