7 Kasım 2012 Çarşamba

Kokulu Manikürler: Perfume Jewels

Herkese Merhaba!
Bu post bol resim içermektedir. Nedeni ise elimde olan Perfu
me Jewels ürünlerinin çeşitli olmasından! :)
Perfume Jewels kimdir? dersek şöyle bir bilgilendirme yapayım.


Kaynağı yıldızların ışıltısı olan PERFUME JEWELS , doğa ve düşlerin gücünden alınan ilham ve kusursuz bir estetik anlayışı ile harmanlanarak özgün, tutkulu, zengin, sofistike ve zarif bir kreasyon ile oluşturuldu. Kısa bir süre içerisinde kozmetik ve parfüm endüstrisinin kalbini tutmayı başardı.


Perfume Jewels hayatınızın her anında kalıcı ve unutulmaz olmanız için Body Lotion , Cleansing Gel, Body Splash, Eau de Parfum'den oluşan ürün grupları, 25 farklı ve hoş koku çeşidi ile kendisine , doğaya önem veren siz değerli tüketicilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için web sitemizde beğeninize sunuldu. 


İlham kaynağımız olan mücevherler gibi büyüleyici PERFUME JEWELS markalı ürün gruplarında kullanılan esansiyel yağlar, tutkunları için dünyanın en iyi perfumerleri tarafından son derece özenli bir biçimde seçildi.


Doğaya ve insana saygılı ürün içeriği, etkin nemlendirici ve bakım ekstraktları ile zenginleştirilerek, ileri üretim teknolojileri kullanılmak suretiyle en saf haliyle Eyüp Sabri Tuncer Markasının güvencesiyle üretildi.

Bu parfümlerden haberiniz olmayanlar olabilir. Benim haberim arkadaşımın Eyüp Sabri Tuncer'in marka temsilcisi olmasıyla başladı. 
Bütün parfüm serisi 20 bayan ve 5 erkek kokusundan oluşmaktadır. En çok beğenilenler ise; Silky Touch, Time Million ve Empress. Benim favori bulduklarım ise: Blue Nights ve Cherry Pie.
Kokular son derece kalıcı olmakla birlikte ilk sıkıldığında oluşan ağır bir kokuyla karşılaşmıyorsunuz. 
En güzel taraflarından biri de set halinde satılıyor olmaları. Setlerin içinde: Duş jeli, vücut losyonu, vücut spreyi ve parfüm bulunmakta. 
Eğer bu kokulardan edinmek istiyorsanız BURADAN ulaşabilirsiniz. 




Ve tester dolu manikürler:



















6 yorum:

  1. Aa kalıcılarsa denemek lazım fiyatları da çok uygun setler için. Silky Touch'daki oje neee çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. silky touch ın kremlerini body splashını kullanıyorum aldığım bi dolu ets den en beğendiğim bu olmuştu parfümü nasıl diye merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Polishist: Bir onceki posttaki Chissa adli oje :) evet fiyatlar kaliteleri bakimindan cok iyi.

    yildiz: parfumu de cok guzel kullanan arkadasimdan denemistim (:

    YanıtlaSil
  4. cherry pie manikuru cook gzel olmus :))
    parfum ariyodm bnde bu post iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  5. bende almak istiyorum fakat daha önce bi tester denemek lazım alamadan önce parfümü;) satış sitesinde testerler gözükiyor fakat satılmıyor galiba ?

    YanıtlaSil
  6. Testerlar satılmıyor. Fakat hangi semtte oturduğunuu söylerseniz size yakın bir marka temsilcisi bulunur :) Bir sonraki post olan çekilişede katılmanızı öneririm :)

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*