26 Ağustos 2011 Cuma

Golden Rose Sonbahar-Kış Mat Oje Serisi

Herkese merhaba ! Bloga yazı girmeyeli çok uzun zaman oldu-sanki- :) Aslında çok uğraşmak istiyorum fakat iş güç derken boşladım. Ama takibi kesmedim,elimden geldiğince takip ettim blogger arkadaşlarımı. Manikürler çok yaptım fakat hiç resim çekemedim ona bile uğraşamadım.
Öncelikle iş hayatı çok kötü gidiyor,artık okul başlasın istiyorum ben :) Bu konuyu daha sonra açarım şimdi sinirlerimi bozmak istemiyorum.
Bugün mağazada öyle dururken ürün kolimiz geldi ve içinden Golden Rose Sonbahar-Kış koleksiyonu olan Mat ojeleri geldi. Çok sevindim ve harika görüntüsü var bana göre. Fiyatı şu an henüz belli değil ama sanırım 3.90 falan olur. Paradoksal ın matlaşmaış halini yapmışlar,bazı renkler çok sıkıcı ama bazı renkleri harika :) Ayrıca normalde olmayan mat renkleri cila ile istediğimiz hale çevirmemiz çok hoş :)

Golden Rose'dan 2011-2012 Sonbahar-Kış oje modasına damgasını vuracak yepyeni bir oje serisi. Matte Nail Laquer ve Matte Velvet Nail Laquer olmak üzere iki ayrı seriden ve toplam 22 renkten oluşuyor. Her ikiside sürdükten çok kısa bir süre sonra matlaşıyor ve farklı matlıkta görünümler veriyor. Matte Velvet serisi diğer seriye göre yarı mat bir görünüm veriyor. Her iki seride tek kat veya iki kat kullanılabilir. İki kat uygulamak isterseniz birinci katın kuruyup matlaşmasını bekleyiniz,sonra ikinci katı uygulayınız. Mat ojeler özel formülü nedeniyle normal ojeler kadar kalıcı değildirler. Günlük olarak kullanılmasını öneririz.
Tırnaklarınızda fantastik,mat ve farklı bir görünüm için Golden Rose mat oje koleksiyonunu mutlaka deneyiniz!


demiş Golden Rose. Bakalım çatlayan ojelerden sonra yurdum insanı mat ojelere neler diyecek :)



Golden Rose Velvet Matte Serisi

Golden Rose Mat serisi


Bu da benim 2 günlük elimde duran öylesine yaptığım manikürüm :) -Yüzük parmağımın tırnağı koptu ondan garip :s-


10 yorum:

  1. Woowww şişelerii süper ya hep zoya falan beğenirdim mat mat çok havalı :)) kesin alıciimm..

    YanıtlaSil
  2. Golden Rose yeniliklerin öncüüsüüü :D kesin alcaam

    YanıtlaSil
  3. yaaaa!

    çok güzel, zoya gibi ambalajlamışlar bir de. sırf ambalajı için bile alınacak gibi duruyor! beğendim ben, şu anda piyasaya sürüldü mü acaba?

    YanıtlaSil
  4. Naszl: evet evet zoyaya benziyor dışı valla ben denedim nerdeyse hepsini hepsi süper :)

    nursima: al tabiki :)

    esra: bende ilk ambalajına bayıldım matlaştırıcım olduğu halde alıcam hepsinden :d piyasaya sürüldü mağazada sergiliyoruz ama işte 1-2 güne gelir sanırım barkodları. barkodları yok şu an satılmıyor canım.

    tuçe: değil mi :)

    nemo: ilk haberdarım :)

    YanıtlaSil
  5. Tansumut söylemiş olduğun Golden Rose mat ojelerin satışı Erkul kozmetikte başlamış. Dün taksimdeydim 3.95 gibi bir fiyattı sanırım. Bir tane aldım ama mat ojelere tamamı ile alışmış değilim. Gördükçe alışacağımı düşünüyorum.(:
    Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. seda marmara forum golden rose olarak 3.50 tlden satmaya başladık bizde :)
    velvet serisini istiyorum bende krem matlar benimde pek ilgimi çekmiyor :)

    YanıtlaSil
  7. Amanıııın ben de alacağım görür görmez 2-3 renk :) Gerçi artık her renk ojemizi matlaştırıcı ile mat yapabiliyoruz ama yeni ürünler çıkacak da almayacak mıyız di mi ayıp olur hahahh :D

    YanıtlaSil
  8. I love Golden Rose polishes - I can't wait for these to come here, too :) !

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*