28 Haziran 2011 Salı

Golden Rose Quick Dryer ve 100. izleyicim

İlk önce 100. izleyiciye ulaşmanın bana verdiği sevinçle size sesleniyorum :) Çok mutluyum. Eh blog aleminde bir adet haline dönüşen çekiliş yapma zamanım geldi diyorum. İşten güçten zaman bulursam bir çekiliş yapmak istiyorum.

Gelelim yazı konusuna. Yazı konum Golden Rose'un kurutucu spreyi. Bu spreye ilk önce çok önyargılı yaklaştım. Yok yağlı bırakıyor yok öyle böyle falan diye. Fakat denediğimde ise hiçte yağlı bırakmadığını gördüm. Çünkü yağlı gibi duran şey bakım yağı ve azcık ovalayınca parmaklarınızı hemen emiyor teniniz. Kötü koku falanda hissetmedim. Fiyatı fotodada olduğu gibi 10.5 tl. Şu ana kadar müşterilerdende bir şikayet almadım. Çatlatıcı ojeyide gelen müşterilerin görmesi için sürdüm. Sarı çatlatıcı ojeyi Nemo bana hediye etmişti. Belli olsun diye siyahta kullandım bende.Şu an tırnaklarımda çok güzel bir oje var yakında onu da göstericem ama fotoğrafını çekemedim daha. 

Golden Rose Quick Dryer Sprey ojenizin kuruma süresini kısaltarak bulaşmasını ve bozulmasını önlemek için özel olarak üretilmiştir. Ojenizin matlaşmadan çok kısa sürede kurumasını sağlarken içeriğindeki tatlı badem yaği ve üzüm çekirdeği yağı ile tırnak etlerinizi yumuşatır ve nemlendirir. 
Uygulama Şekli :
Ojenizi sürdükten sonra 30 saniye kadar bekleyiniz.
Oje kurutucunuzu yaklaşık 8-10 cm uzaklıktan ojenizin üzerine püskürtünüz.
Bir süre bekledikten sonra tırnak etlerinizde kalan kurutucuyu hafif masajla yediriniz.

8 yorum:

  1. Sayısız kurutucu sprey denemiş birisi olarak (saç spreyi gibi olanlar hep ojeyi dalgalandırmıştır) bu yağ spreyin en sadık kullanıcısıyım :)) ben de denemek için almıştım ancak o kadar memnun kaldım ki onsuz maniküre gidemiyorum artık, benim gibi ojelerini anında bozan birisi için hayat kurtarıyor resmen! :)


    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. 100. izleyicin benim :)) ne mutlu senin sevinmende payım olduysa hep sayfana gelip bakıyorum neden izlemiyorum dedim birde baktım 100. benim :)
    sarı siyah uyumunu çok beğendim ama kendime siyah ojeyi hiç yakıştıramıyorum nedense bu arada işin hayırlı olsun bilmiyorum yetkililere bildirme gibi bir şansın olabilir mi ama söylesende izmitede stand açsalar doğru düzgün hiçbir ürünlerini bulamıyorum burada nail art serisini istiyorum mesela ama yok malesef :( uzun oldu ama umarım sıkmamışımdır

    YanıtlaSil
  3. tavsiye ediyorsun yani :)

    peki flormar kurutucu sprey mi golden rose mu sence?
    objektif olalım ama ;)

    YanıtlaSil
  4. Betwin us: Haklısın canım dediğin gibi gerçekten çok iyi :) Bende bozuyorum alt kata sürdüğüm ojenin kurumasını beklemeden desen yaptığım için :)

    Asude: Canım hoşgeldin sefalar getirdin çok sağol :) Sakarya'dada yok bende muzdaribim bu durumdan ama zaten şu an ellerindeki yerleri anca yönetiyorlar,belki açarlar bilemem :) Çekilişe nail artda koyarım senin için :)

    Esra: Objektif olalım derken? Zaten sırf malı övmek için alınması için napabilirim ki benim kasamdan satılmadıktan sonra bana yararı yok ;) Flormar'ı kullanmadım ben bu kurutucu spreylere inanmıyordum ama çalışırken denedim ve bunu beğendim yazdım.Denersem eğer söylerim ama şimdilik bi karşılaştırma yapamam canım :)

    YanıtlaSil
  5. ben yorumunu okumadan almış bulundum =)

    zaten aseton çok kurutucu etki yapıyor diye, yağlı olması avantaj gibime geliyor =)

    YanıtlaSil
  6. valla senden bu yorumu duyunca şaşırdım =D merak ettim, bi şans vericem kurutucuya :P

    YanıtlaSil
  7. esra: beğendiysen ne âlâ :)
    nemo: dene canım ama flormar gibi değil yani flormar soğuk hava üfler gibi üflüyor bu öyle değil.

    YanıtlaSil
  8. bu ürün tam benlık zira oje kurutmak tam bir işkence benım ıcın :)

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*