27 Şubat 2011 Pazar

Flormar 417 -bende aldım-

Evet bende aldım. Bakalım bu ojede yakında köstebek rengi gibi moda olacak mı? Zira şu an herkesin tırnakcıklarında bulunuyor. Ojeyi bulduğumda şaşırmıştım çünkü buraya geç geleceğini düşünüyordum. Kaptım hemen ilk gri ojem olur kendisi. İlk 1 gün kullandım sade. Yaklaşık 3 gündürde böyle kullanıyorum (oje üzerindeki çizikler bu yüzden). Soyulma sadece sağ serçe parmağımda var gerisi gayet güzel. Hiç çıkarmak istemiyorum neredeyse :) İlk gül denemem ama daha iyi olabilir böyle pek yapamadım biraz zormuş :)







Not: Birinde güzel fotoğraf çeken telefon görünce ona saldıran kişi benim. Böyle bir saldırı sonucu da bu kadar fotoğraf çektim :)

11 yorum:

  1. offf harikasın =))) ne kadar güzel çizmişsin o gülleri. ben de gri üzerine soluk morla gül yapmayı düşünüyordum bir ara.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Mor da aklıma gelmişti ama pembe bende her zaman daha çekici :) Yap sende kardeş post olsun :P

    YanıtlaSil
  3. bende aldim :) cok guzel bir gri,daha once sedeflisini almistim ama o pastel degildi.chanel 505 yerine bu renk sanki in :)

    YanıtlaSil
  4. Etrafımda ne kadar olduğunu bilemezsin :) İlk bende gördüklerinde laf edip süren o kadar arkadaşım var ki :D
    Bu gride öyle olacak biliyorummm :D

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim canım (:

    YanıtlaSil
  6. Merhaba tansucum, yazını okudum blogda nemo latte ve diğer arkadaşlarında bildiği gibi golden rose un yurtiçi ve yurtdışl ürünlerinin satışının hepsini www.dbmstrend.com dan bakarak görebilirsin canım:) Ayrıca http://dbmstrend.blogspot.com/ blog adresindende takip edebilirsin. Türkiye'de olmayan diğer ojeleride getirme imkanına sahibiz. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DBMS_TREND/ tıklayabilirsen oradada açıklamalı olarak herşeyi görebilirsin tansucum. Golden rose ojelerinin yurtdışı satış fiyatının 3te 1i oranında bile olmayan fiyatlarla satışını yapıyoruz. Bu ürünlere ulaşmak isteyen arkadaşlara notu iletebilirsin. Sevgiler, iyi pazarlar :)

    Derya

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim en kısa zamanda alışveriş yapmam dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  8. nasıl güzel olmuş bu maniküüüür, bayıldım valla bayıldım, ellerine sağlıkk :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim sende dene bakalım :)

    YanıtlaSil
  10. Ben bunu nasıl göremedim acaba:)) Gri pembe forever!:D

    YanıtlaSil

Tutmayın beni yorum yapıcam *\_-_-_/*