24 Mayıs 2012 Perşembe

Pastel Kokulu Oje- Ananas **

Herkese Merhaba!
Bugün tırnaklarımda Pastel'in kokulu ojelerinden ananaslısı var. :)

Nedir bu kokulu oje? diye sorayım kendime ve cevaplayayım. 
Bu kokulu ojeler 2 kat sürdükten sonra çok belli bir şekilde kokmaya başlıyor. Serinin içinde portakal,ananas,mint,çikolatalı kahve,tarçın,greyfurt ve hindistan cevizli kokulusu var :) 
Daha önce Rimmel'in kokulu ojesini denemiştim ama bu kadar çok kokmuyor ve opak olmamıştı. Daha ojeyi sürerken koku etrafa yayılmaya başladı. Sürdükten sonra ise kuruması çok zaman almadı ve kokusu ortaya daha çok çıktı. Kurutucuda kullanmadım kokusuna bir etki yapabilir diye. Kokusu öyle rahatsız edecek kadar kokmuyor.


Pastel'in diğer ojelerine göre daha minik bir boya sahip. Fiyatı hakkında tam bir bilgim yok ama sanırım 2-2.5 TL arası bir şey olur. Kesinlikle denmesi gereken bir ürün! Türkiye'de oje konusunda yapılan ilkden haberdar oldunuz ve alıp sürmezseniz bence aklınız kalır. :p 
Deneyin!

Bir de paketin içinde parfüm testerları vardı. Pastel'in yeni parfümleri  ve içerikleriyle beraber fotoğraf koyuyorum. Benim seçimim Rock Chic'ten yana :)
Sun Queen'de cezbetmiyor değil :)
Sizde bu parfümleri denemeyi unutmayın! :)


Unutmadan, Pastel'e bu tanıtım paketi için teşekkür ederim! 
:)











GÖRÜŞMEK ÜZERE! :)



Not: Ürünler tanıtım amaçlı Pinkar Kozmetik tarafından yollanmıştır. Teşekkür eder. Kendi görüşlerimi objektif şekilde belirtmişimdir.

17 Mayıs 2012 Perşembe

Bol Fotoğraflı Ortaya Karışık Vol3 !!

Merhaba!
Instagram var Allah'tan sağolsun :) 2-3 günde bir oje değiştiren bir insanım hatta finalimin olduğu gün süper şeyler bile çıkartırım ortaya çünkü öyle olması gerekir. Oje daha önemlidir. Biraz renklendirelim ortalığı zira ben karamsarlığın dibindeyim,dersler,finaller,ev taşıma işlemi,tabi önceden taşınacak ev bulabilme işlemi falan filaaan. 
Haydi bazen bahar bazen yaz bazende sonbahar havasında olan havaya armağan edelim bu postu :)



Kolye: Stradivarius -en sevdiklerimden tavşanlı mihih-
Tshirt: H&M 
Oje: Sally Hansen Yellow Kitty




Böyle elma pardon çilek görmemiştim. Adeta bir elma gibi. Bu sene hiçbir çilekte tat yok bir de utanmadan eşek kadar kocamanlar.
Oje: Pastel 91



Oje: Flormar Supershine 47



Bebe yaka kim sevmiyor ki? *-* 
Tshirt: LCW -gizli gizli ararsanız içinde harika şeyler bulabileceğiniz yer-
Oje: Claire's 78



Photo a day May'den bir fotoğraf:
Oje: Golden Rose 217  -yüzük parmakta China Glaze Snow Globe-



Oje: Essie Coat Azure 



Oje: Flormar pretty P21
Baskı: Born Pretty Store Konad m? -bulamadım :/ -
Baskı Oje: China Glaze 2030 -adeta bir altın değerinde :D-



Oje: Flormar 423 ve üzerine Sevilla Matlaştırıcı



Bu renk gerçek renginin biraz koyusudur. Çok neon bir mercan oje ve parlıyordu. Bu yüzden rengi tam olamadı,oynamak istemedim resimle. Bilgi vereyim dedim :)
Oje: Pastel 56

Bütün manikürlerde -matlaştırıcılı hariç- China Glaze Fast Forward Top Coat vardır.


Başka bir ortaya karışıkda görüşmek üzere! :)


10 Mayıs 2012 Perşembe

Yves Rocher 103-RUBIS

Herkese Merhaba,
Bugün Yves Rocher'ın koyu bir bordo olan ojesini sürdüm. Oje 2 katta gayet güzel oldu. Bildiğimiz normal,güzel bir bordo oje. Her markada muadilini bulabileceğiniz bir renge sahip. Bu tarz renkleri pek sürmüyordum fakat bir anda canım o rengi istedi. Sürdüm ve pişmanda değilim arada bir sade renkler hoş oluyor. Ama bazı kapalı dar görüşler gibi erkekler bordo oje yada french oje seviyor diye de sürenlerden asla değilim,asla olmamalıyız. Zira benim erkek arkadaşım bile pek bordo oje sevmez, tırnaklarımda renkli ojeleri daha çok beğendiğini söyler. Neyse fotoğrafa geçelim buyrun :)