29 Nisan 2012 Pazar

Catherine Arley Holografik Oje ve Flormar Pretty

Merhaba :)
Havalar ısındı güneşler açtı öyle değil mi? O zaman Holografik ojeleri sürmenin zamanı gelmiştir. Haydi herkes sürsün sonra güneşte hipnotize olmuş gibi dolaşalım eheh :)
Kendisi Catherine Arley serisinin Holographic ojesidir. Ancak altında bir kat Alix Avien 278 vardır. Holoyuda 2 kat sürdüm ve sonuç:
Fotoğraf makinemiz satıldı yerine sevgiliye Samsung Galaxy Note alındı. Bu yüzden blog fotoğrafları artık Galaxy Note ile çekilicek. Daha çok beğendim bunla fotoğraf çekmeyi. Pentax çok ağırdı sağ elimle tek başına tutmak feci yorucuydu. Neyse fazla ayrıntılı konuşmadan buyrun fotolar..

 İşaret parmağımın tırnağı gördüğünüz gibi kısa ben öyle bir tırnağım kırılınca diğerlerini de kesemiyorum kıyamıyorum biraz zor uzuyor bazıları çünkü. O yüzden kalsın öyle ya amaan siz holoya bakın :)



Flormar'ın yeni serisini de gördünüz mü? Bir çoğu eski ojelerin minik şişelere doldurulmuş hali fakat ben bu minik şişeleri de beğendim. Zaten Flormar'ın şişelerini seviyorum. Flormar'da bir holografik serisi çıkarsa fena olmaz yahu :)




19 Nisan 2012 Perşembe

Duyuru: Yeni Çekiliş Talihlisi **

Arkadaşlar çekilişimin kazananını açıklamıştım fakat geri dönüş 1 haftayı geçti ve hala mail alamadım talihliden. Yeni talihli 54 numaralı pelin oldu. Hayırlı olsun ona. :)
Mail atıyorsum sana hemen pelin :)

9 Nisan 2012 Pazartesi

** HEDİYE ÇEKİLİŞ SONUCU **

Herkese Merhaba!
Yeni haftanız mutlu dolu olsun. Yorulmadan geçen gün olsun. Hava hep sıcak olsun,küsüp bulutlanmasın,yağmur gitsin saçlarımız bozulmasın. Bir de hediyelerin sahibi belli olsun :)
Hemen açıklıyorummmm..
83 yorum gelmişti. Aralarından adsız ve iki kere yazılanları çıkarınca 78 kişi tam katılan sayısı oldu. Ek haklarda eklenince 171 oldu sayı. Bir şey söylemek istiyorum Facebook'tan duyurana bir hak veremedim. Çünkü öyle bir ekstra haktan bahsetmemiştim. Bahsedenlere hak verilse diğerlerine haksızlık olurdu kusura bakmayın,teşekkür ederim. :)

Evet kazanan numaraaaa:
122
TanurAyshA

Mail attım sana TanurAyshA :) 
Bir hafta içinde geri dönülmezse yeni kazananı açıklarım.
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
Katılan herkese teşekkür ediyorum.

7 Nisan 2012 Cumartesi

** RENGARENK TIRNAKLAR **

Havalar ne kadar güzel değil mi? Güneş,yeşillik,çiçekler,kuşlar ohh :)
Bende renkli bir manikür yapmadan duramam tabi :) Hemen renkli bir manikür yaptım. 
Çekiliş için bugün son gelin katılmak için BURADAN buyrun :)
Son hali daha güzel :)






Ve taa ddaaa :)







6 Nisan 2012 Cuma

HEDİYE ÇEKİLİŞİ İÇİN SON GÜNLER :)

 Siz hala çekilişe katılmadınız mı?
Hemen BURADAN buyrun..
Bu arada Instagram'dan daha mı kolay ne oje fotoğrafları paylaşmak :) Vize dönemi ve sonrası tatili derken blog fazla boş kaldı. Kısa zamanda döneceğim.
Instagram takip için: tansumut  adım
Çekilişe yarın 7 Nisan 00:00 'a kadar katılabilinir :)
Bir kaç fotoğrafta koyayım öyle gideyim :)