31 Ocak 2012 Salı

31 Day Challenge: Day 19: GALAXIES

Herkese Merhaba! Bu hafta söz verdim kendime,31 gün manikürün bitmesi için. 
19. gün manikürü Galaksi temalı bir manikür. Bende Nailasaurus'un blogunda görmüş olduğum Galaksi manikürünü denedim. Çıkan sonuçtan memnunum. Denemek güzel oldu :) 
Tabanda Flormar 433 numara var. Gezegenleri Akrilik boya ile çizdim. Akrilik ile çalışmak çok keyifli. Bu zaten ilk akrilik çalışmam. Ojede daha kolay uygulanabilir tarafı var :) Üstüne ise Pastel'in New Year Glitter'larından 311'i sürdüm. Ben beğendim. İşim bitince çıkarırım diye düşünüyordum ama çıkarmaktan vazgeçtim :)

20. günde görüşmek üzere! :)

24 Ocak 2012 Salı

Golden Rose Magnetik 02 ve Oje Bloggerları Buluşması

Herkese Merhabalar! Tatil sürecine girdim çıkmama da daha çok var. Bu yüzdendir tüm üşengiçliklerim arkadaşlar. 
Golden Rose Magnetik ojeyi sağır sultan bile duydu değil mi? Bende bir tane aldım ve denedim. Beğendim çok da hoşuma gitti. Beklenen atakla Pastel 'de bir magnetik oje çıkarmış bulunmakta. 3 renk var. Gözümde siyah Pastel Magnetik kestirdim. Ayrıca Pastel'in magnetiğide kapağında. Çizgi şeklinde ve ister düz ister çapraz istersenizde yan çizgiler oluşturabiliyorsunuz. Onu da kısa bir zamanda post yapacağıma inanıyorum. 




Bir de buluşma resmiyle sonlandırıyorum. Günün amacı neonlar sürmekti. Ama ben İstanbul'a gelirken neon oje getirmemiştim. Bu yüzden Essence -Wake UP kırmızı oje sürüp üstüne Öykü'den ilham alarak yaptığım puantiye içine puantiye manikürü yaptım :)

9 Ocak 2012 Pazartesi

31 Day Challenge:Day 18: HALF MOONS

18. gün Yarım Ay manikürü ile buradayım. Daha önce burada bir renkli Half Moon manikürü yapmıştım. Renkli ve farklı ojeler olduğu için zorlanmıştım. Fakat bugünkü manikürde o kadar çok zorlanmadım. Çünkü Flormar 313 üzerine Pastel 313ü half moon yapmaya çalıştım :)
Biraz düz gibi oldu ama yinede bugüne uygun bence :) Fotoğraflarda matlaştırılmış gibi oldu ancak bu ışıktan kaynaklı :)









Pastel 313- Siyah içinde kırmızı sarı mavimsi renklerde simler var :)


8 Ocak 2012 Pazar

31 Day Challenge:Day 17 GLITTER

MERHABA!
Çoook çoook uzun bir ara verdiğimi biliyorum. Fakat 2 haftadır final dönemi içindeydim. Zorlu bir dönemdi ama nihayet bitti. Hem dönemi bitirme hemde okulun bitmesine yaklaşma süreciyle mutsuzluğa kapılıyor insan :)
31 gün dediğim gibi 1001 gece masalı oldu bende 2013'te bitiricem sanırım. Yinede devam edeyim paylaşımlara 17. günde Simli ojeler var. Bende Flormar 420 -neon sarı- ojenin üstüne Claires'in siyah minik simlerini ve Essence 02 Julia 'yı geçtim. Sim evet güzel hoş birşey ama çıkarmadı hiiç hoş değil-eğer evde alüminyum folyo yoksa-.




Bir de PASTEL'in Yeniyıl için çıkardığı ojeleri hepiniz biliyorsunuzdur. Bende daha bugün alabildim. Bir adette Golden Rose manyetik oje aldım. Birazdan da süreceğim blogada yakında koyarım. 18. günün çok olmaması dileğimle :)

-Sizi Merimania'nın çekilişine davet ediyorum,her yerde bulunmayan minik Selene simlerini kaçırmamalısınız,Buradaan :)
China Glaze For Audrey içinde Esracığımın bloguna kesinlikle gitmelisiniz, Tık Tık :) -