26 Ekim 2011 Çarşamba

31 Day Challenge: Day 3 (Yellow Nails)

Hafta sonu İstanbul'a eve gitmeler falan derken day 3 malesef gecikti. Yapmamam lazım aslında ama olmuyor. Bu fotoğrafı çekerkende makinenin pili bitti ve çekilen fotoğraf karanlıktı bende kendi imkanımla açtım renkde pek oynama olmadı. Zaten bilindik renkler. Flormar Supershine 41 sarı oje üzerine Golden Rose Sarı çatlayan oje.
Bu tarzı ben Nemo 'da görüyordum. Aynı renk fakat koyulukları farklı kombin oluşturmayı ve çok sevdim :)


Umarım yarın 3. günü yapabilirim :)

21 Ekim 2011 Cuma

31 Day Challenge: Day 2 (Orange Nails)

Benim turuncu ojem gerçekten yokmuş. Yani Flormar'dan 2 tane ve bir tanede Gabrini 344 neon olanından varmış. Turuncu pek sürmediğimden olsa gerek ki zaten şu an tırnaklarımdada yok nedenini ise en sondaki pozdan anlayacaksınız :)
Kör edici bir neonlukta duruyordu pek fotoğraf makinesi beyaz ışık yüzünden çekemedi ama renkleriyle makinenin oynayıp birşeye benzettik :)
Not: En son fotoğrafta değişik birşey oldu,altına beyaz oje sürmüştüm kuruması zaman aldı sinirlendim :D



20 Ekim 2011 Perşembe

31 Day Challenge: Day 1 (Red Nails)

 31 gün manikür akımına bende kapılmış bulunmaktayım. Düzenli post girmek adına ve artık "bugün ne yapsam" diye düşünmemek için katıldım.
Bugün kırmızı günü ve Nail Trick'in Unnado kampanyası sırasında aldığım kırmızı ojeyi sürdüm. Unnado'nun kampanyasınan 6,45'mi ne almıştım.24 Ekim'e kadar 8 Tl'ye sitelerinden satıyorlar.Ama sitelerindende artık ucuza satcaklarını bildirmişler. Eskiden 32 TL idi. Şimdi 16 TL olmuş. Mantıklıda olmuş,düzgün bile soyamadığım bir ojeye o parayı vermezdim ben. Nemo bana ojelerimi çıkarıp uyuyup sabah sürmemi önerdi,öyle yaptım ve soyulma ilk soyduğuma göre daha çok oldu. Arada bir sürebilirim ama kalıcılık beklemeyin.
Not: Esra senin için soyulma fotoğrafları çektim :)

18 Ekim 2011 Salı

Halloween Manikür *-*

Uğraşımın sonucu 1 saatte falan yaptım :) Fikir almak isteyenler için orjinal fotoğraf aşağıdadır. Oradan görüp çizdim :) Fotoğrafları zar zor kendi başıma ışıkla birşeyler yaparak çektim. Işıksız çekilenler daha berbat öyle fotoğraflar çektiğimi görse Pentax sahibi makineyi elimden alabilirdi :D




 

İlk Dotting Tool Denemem

Fotoğraf makinesinin benden uzaklaşması sonucu biraz postsuz zamanlar oldu blogta. Fakat bu durum olsada manikürlerden eksik kalmadım ben yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum :) Artık bir uyku problemim olduğuna kanaat getirdim akşam 5'te uyanıyorum. Bu yüzden manikürü çekecek ışık kalmamıştı.Tepe flaşınında pili bittiği için çekip programla rengi açtım mecburen. Renk tanıtmadığım içinde bunu pek sorun etmedim. Manikürü tumblrda nails falan gezerken ederken gördüm bir yerde masaüstündeydi ilk denemek için bunu seçtim bende. Fikir bana ait değildir :)
Esra' nın bana hediye ettiği Dotting toollarda artık benimle birlikte. Tekrar çok teşekkür ediyorum! :) 
Neler neler yaparımki ben bunlarla. Aklımda harika bir Halloween manikürü var. Tumblr da gördüm ve hepsini yapmak istiyorum karışık bir manikür olacak :) Siz fotoğraflara bakın bende manikürüme başlıyayım :)





Birde Laldiller'in China Glaze çekilişi var.  Burdan katılın derim.

1 Ekim 2011 Cumartesi

Sally Hansen Yellow Kitty

Markafoni'de Sally Hansen ojeler 7.90 TL idi. Bende iki tane beğendiğim ojelerden aldım. Biri Yellow Kitty diğeri Midnight in NY. Ojeleri geçen hafta sipariş etmiştim. 30 Eylül'de kargolancaktı zira öylede oldu ve bugün elimde oldular. Yurtiçi Kargo hız ve iş konusundan en sevdiğim kargodur. Yellow Kitty çok istediğim China Glaze Lemon Fizz'e benziyor. Ojeyi ince katlarla üç kat sürdüm. Fırçası Rimmel ojelerin fırçasına bekliyor. Ama daha yuvarlağımsı gibi. Şişesi sanki daha büyük gibi duruyor ama çok büyük değil. 14.7 ml yani Golden Rose ve Flormar ojelerinden daha fazla mlye sahip. Flormar Kurutucu Sprey ilede kısa sürede kuruttum. Fakat sadece sol elim güzel kurudu sağ elim tırnaklarımın ayrılmasından dolayı bozuldu. Fotoğraflardada işaret parmağımı bozdum ama fotoğrafa engel olamadı :)
Olaydı discde kedili bir şeklim damgalayacaktım fakat pek uygun şekilli bir damgam yoktu. 





Şurdada çok güzel bir çekiliş var buyrun :)