28 Eylül 2011 Çarşamba

** Color Half Moon Manicure **

Blog dünyasında gezinirken sevdiğim bir oje bloguna bakıyordum ve bu manikürü gördüm. İlhamım burdan geldi ve bende renkli half moon yaptım. Üstünede Golden Rose  169 sürdüm. Çok sevdiğim bir pullu ojedir kendisi. Flakey gibi olmasada renk değiştiriyor az çok bkz:başparmaklarım :) Yapmakda biraz zorlandım. En son bantla denedim ve sağ elime daha güzel yaptım sağlak olduğum halde :))




23 Eylül 2011 Cuma

Yeşil Neon *_*

Neon ojelerde yeşili çok seviyorum. Hatta bir kemerim var neon yeşilinden Mango'dan almıştım. Giyime renk katmak için harika oluyor :)
 Baz olarak Gabrini Summer Edition M101 sürdüm. Sonra Born Pretty Store disclerinden m57'deki şekili çapraz olarak She siyah ojeyle damgalamadım ve alt tarafına Gabrini Diamond koleksiyonundan D57'yi sürdüm.Parıldadı *_*




Flormar U34 **

Flormar Supershine Miracle Colors serisinin  Miracle Colors sersinden sadece siyah kapağı değişti diye düşünüyordum. Ama bu renk gördüğümde çok hoşuma gitti. Şişedeki gibi pek durmuyor aslında. Daha böyle kırmızıları sim sim belli olur diye düşünüyordum.

Bu arada Nail Trick'in indirimi devam ediyor. Unnado.com 'dan sahip olabilirsiniz sağlıklı ojelere. Ben bir adet kırmızısından ısmarladım. Çünkü kırmızı sürüldüğünde aseton yüzünden tırnağa çok kötü bulaşıyor,Nail Trick ile bunu önlemek için kırmızı seçtim.
birde Markafonide Sally Hansen indirimleri vardı oradanda Yellow Kitty ve Midnight in NY aldım. Geldiğinde hemen burada olacaklar :)




22 Eylül 2011 Perşembe

** China Glaze 2030 **

Hazır Türkiye altında altın çağını yaşarken bende bu ojeyle katılayım kervana dedim. Tam bir altın rengi. Bence tamamen folyo. Ülker'in çikolata kağıdını tırnaklarıma yapıştırmış gibi hissediyorum. Ben çok sevdim ve iyi ki bunu seçmişim dedim her sürdüğümde. Fotoğraflarda iki kat var aslında hafif kalın tek katla tam olur. Üzerine She siyah ojesiyle BPS disclerinden m76'yı damgaladım. Bence biraz mistik bir hava verdi ^.^




  

Şurdada çok güzel hediyeler var tık tıkkkk !

20 Eylül 2011 Salı

** Flormar 320 ve Gül-Puantiye Manikürü **

Flormarın bu gül kurusu ojesi çoktandır aklımdaydı. Pembe ve kırmızı ojeye elim pek gitmiyor o yüzden almam  biraz uzun sürdü. Flormar 320 yi sürdükten sonra aklıma böyle bir manikür geldi. Puantiye yapmayı düşünüyordum sonrada Deniz'in yaptığı güller geldi gözüme bende deneyeyim dedim :) Ve denedim. 








Birde Flormar Kurutucu Sprey aldım büyük boylarından. Çok kalın sürünce etkisi pek olmuyor ama iki katlı ojelerde kurutması gerçekten çok güzel. Ve hiç yağı olmaması daha bi güzel. Golden Rose Kurutucu Sprey postu yapmıştım. Ama bunun yağı hiç yok aksine soğuk fısssss diye birşey oluyor. Birde spreyin üstünde sigara içmeyiniz yazıyor ne ayak? :D

18 Eylül 2011 Pazar

** Eiffel Detaylı Manikür **

Nasıl birşey çizeyim derken aklıma en yakın arkadaşımın doğum günü geldi sonra onun Paris için yanıp tutuştuğu falan derken elim çizime gitti. Fakat pek benzemediğini biliyorum Eiffel'in olsun. Üstüne Golden Rose büyük pullu ojesiyle kapamaya çalıştım desem yeridir :D Diğer tırnaklarıma romantik dantel detayı koydum ki Eifel pek belli olmasın diye :p Bu manikür beklediğim film olan Midnight in Paris ' ede gitsin izleyeyim onunla ilgilide bi manikür yaparım :)





Dünyalar güzelleri ve tatlıları Betwin Us adlı ikiz kardeş bloggerların süper bir çekilişi var bence kaçırmayın.

15 Eylül 2011 Perşembe

El Emeği Göz Nuru Frankenler !

 Hello,These are made ​​by Nemo's frankens.Frankens are all very beautiful. Attention to glow :)

 Merhaba herkese,
 Nemo 'nun bana vermiş olduğu frankenler karşınızda.Hepsi Made in Nemo 'dur. :) Nasıl yaptığını,içine neler koyduğunu ben bilmiyorum merak eden olursa söyler o da bizi aydınlatır. Ben hepsini çok sevdim hepsi harika. Sürüp sürüp güneşte görmek hele harika :)





Bu arada Tırnaklar Fora 'nın harika bir çekilişi var. Geç kalmadan katılın :) 

Birde Öykü beni mimlemiş :) Miminide yanıtlayayım :)

Ölmeden Önce Yapmak İstediklerim:

* Gidebileceğim görebileceğim kadar yerleri gezmek görmek.
* Yurtdışında öğrencilik
* Kocaman 3 mt lik bir tabloya resim yapmak
 bla bla bla bu kadarı yeterli bence çok özele giriyor bazıları :) 


 

13 Eylül 2011 Salı

Fashion Night Out İstanbul

17 ülkede gerçekleştirilecek olan bu organizasyon bütün bloglarda neredeyse yerini aldı. Bende bu heyecana ortak olmak isterdim Sadece blogdan ortak olabilmekteyim. Şehir dışında okumam nedeniyle ve okulumun açılmasına az kaldığı için bu organizasyona gidemeyeceğim. Oysaki o kadar heyecan verici,katılası birşey ki.  
 Giz'e açıklayıcı maili için teşekkür ediyorum. Onun sayesinde İpekyol'un organizasyonunu ayrıntılı ve açıklayıcı şekilde öğrendim. Fakat bu okul işi beni çok fena yaptı. Umarım gidenler çok mutlu olur ve eğlenirler.


Biliyorsunuzdur ki ilk aktivite İstinya Park'ta ve Ajda Pekkan ile birlikte. Twist'in bir sürprizi ise Ajda Pekkanla fotoğraf çektirme şansı ve bitmedii,bu şansla beraber Ajda Pekkan'ın seçeceği kişi bir sonraki reklam çalışmasında Ajda Pekkan ile beraber bir reklam kampanyasında beraber olacakmış. :) Kaçırmayın derim,kaçırdığıma üzüldüğüm kadar size.


Diğer organizasyon ise Nişantaşı'nda olacakmış.  Afişide burada.




Ben sizinle şu ana kadar İpekyol'un düzenlediği etkinlikleri yazdım.


Gelelim ojelere :) Fashion olabilir ama artık ojelerde işlerin içlerinde.
Essie bize şunları söylüyor kızlar: 

Fashion Night Out`a hazirliklar devam ederken siz Essie`cileri unuttuk sanmayin. Cuma`ya kadar Essie Turkey`den 50 TL ve ustu alisveris yapan herkese Vogue`un 2011 Fashion Night Out cantasi bizden HEDIYE! 

Teen Vogue ve Essie'nin de partner oldugu Fashion Night Out New Yorktan goruntuler... Unlulerin manikurcusu Elle Gerstein'inde bir parcasi oldugu bu alisveris gecesinin aynisi gelecek hafta persembe 15 Eylul'de Nisantasi'nda Bilstore magazasinin onunde de gerceklesecektir. Gelin sizde oje surdurun, yeni koleksiyonu gorun ve o gune ozel Essie cantanizi alin! 

Misk Nail Spa ise de :

   bu imkanı sunuyor. Kullanmak faydalanmak sizden haberide bu blogdan gördüm :) 


Kısacası yaz bitmek üzereyken,okullar açılmak üzereyken ve kadınların her zaman ihtiyaç duyduğu alışveriş ihtiyacı için kaçırılmayacak sürprizler var. Umarım gidebilir ve bol bol eğlenip ,alışveriş yapabilirsiniz.
İmkanlardan faydalanmanız dileğiyle ! :)

12 Eylül 2011 Pazartesi

Chanel Mimosa Dupe: Pastel 308

Hello! Chanel Mimosa nail polish,my fingers have a similar. Very nice color. The structure is not very intense.

Herkese Merhaba. Tırnaklarımı bu aralar nadasa çektim. Sally Hansen Miracle Kür uyguluyorum. Çok sabırsızım aslında zor dayanıyorum ama dayanıyorum işte :) Kürüm bitsin tamamen sizinle paylaşacağım deneyimimi :) Ayak tırnaklarımdan çok umutluyum zira hepsi yarısından kırılıyorlar.

Daha önceleri sürmüş olduğum Pastel 308 numaralı Chanel Mimosa dupesi olan ojeyi göstermek istiyorum. İki katta zor kendine geldi ben yapısını pek beğenmedim. Ama renk süper.İlk fotoğraf Citys'te Limonatada çekildi. Söyleme nedenim Limonata için bir kaç laf etmek istiyorum. Mekan süper,dekorlar harika fakat müşteri ortamı çok kasıntı. Atatürkçü Kadın Kolları'ndan daha beter süslenmiş teyzeler vardı 10 adet. Sonra o tikkyler of. Çok sıkıldım 1 saat anca dayandım. Bir dahada gitmek istemiyorum zira tatlılarıda çok pahalı idi. Limonatasınında o kadar bir özelliğini göremedim. Sakarya Adapazarı "Kuzhinem" adlı yerin limonatasını geçen bir yer hala göremedim ben. Ne büyük umutlarla gitmiştim oysaki. Diğer resimdede papatya malesef bana ait değil çok sevdiğim bir arkadaşıma sevdiceğinin hediyesi çekimde kullanmasak olmazdı :)


Birde Esra bps siparişi vermiş eğer gelirse dotting toollarını benimle paylaşacak :) Hani bir insan istediğim olursa şunu şuna vericem der ya Esra'da beni öyle bir adağına adadı :))

Bir burada güzel bir Mulbery Çanta çekilişi var buyrun :)  Birde güzel bir etek o da buradan :)

2 Eylül 2011 Cuma

Balıklar ve Yeni Ojeler

Biraz uzun bir post olabilir haberiniz olsun şimdiden :) İlk önce 3 günlük manikürümü göstermek istiyorum. Balık tutma hevesine yapılmıştı bugün fotoğraflayabildim. İştende ayrıldım malum okul zamanı geliyor ve şehir değişikliğine zaman geldi. Artık blogumla ilgilenebileceğim ve makine yapıld. Sevdiceğim benim tırnaklarımı çekebilecek :)






Bu da sağ elim sade bıraktım. Flormar 431.




Bir de biz bugün Nemo ile buluştuk. Ben Eminönü'ne geçiyordum. Nemo da geldi. Onunla beraber oje dolu gezme yaptık. Ben bir tane China Glaze,3 Catherine Arley holo oje,1 adet oje çözücü,1 adet Booty ve 1 adette Gabrini Summerlardan aldım. Nemo bana Gabrini Diamonds koleksiyonundan hediyeler verdi :)
China Glaze ojelerden 2030'u aldım ve fiyatı 15 tl idi. Holo Catherine lerde 70 kuruştu :) Booty 50 kuruş. Gabrinide 1.50 kuruş fakat iki tanesi 2.50 tlye satıyorlardı :)
Ve ganimetler: -Booty ve Gabrini Summer ojemin fotorağrafını alamamışım unutmuşum :)


Nemonun yüzüğü :)



Şuradanda En'style blogunun sahibi Ayça'nin çekilişine alayım sizi :))