14 Temmuz 2011 Perşembe

Renkli Zebralar

Pastel tonlarını çok seviyordum ve baktım ki bi sürü pastel renk ojelerim olmuş :) Resimlerde renkler farklı çıkıyor çünkü çektiğim ışık ortam vs. kötü. Fotoğraf makinem yok malesef.
Damgalık She siyah ojemde bitmiş durumda artık siyaha veda edicem. gerçi bugün Flormardan siyah oje aldım ama onunlada silik oldu. Onu bakımdan geçirdikten sonra işime yarıcağını düşünüyorum :)
Baş Parmak: Flormar 424
İşaret: Rimmel Ultra Violet 312
Orta: Rimmel 058 Lemon Drop
Yüzük:Elegant 387
Serçe: Flormar 423 
Desen yaptığım disci an itibariyle kaybetmiş bulunmaktayım :) Gerçi pek disc gibi durmuyor çok bozarak yamamaya çalışara yaptım :)



8 Temmuz 2011 Cuma

Rimmel Lemon Drup + Kırmızı Oje+ Mim

Rimmel yeni sarı ojeler çıkardı. Ben ilk olarak lemon fizz e benzeyeni aldım. Bu dikkatimi daha çok çekti :) Bu oje limonlu kokuyor ayrıca çok hoş :)
Birde çok uzun zamandır kırmızı sürmemiştim. Kırmızıda sürdüm :)
Ben tırnaklarıma baskı yaptıkça gelen müşteriler hep soruyorlar. Bende hepsini Özgürce Pazarlamaya yönlendiriyorum. Çoğu BpS'den alışveriş yapamıyorlar çünkü. Bodrum'da yaşayan bir hanımefendi mağazamıza gelmişti ve sorduğunda bende özgürce pazarlamayı anlattım. Gitmiş almış gelmiş,denemiş ama zorlanmış bende gösterdim :) Çok şirindi,hanımefendinin yaşı 50'lilerdeydi ve onun böyle bir uğraşta olması benim çok hoşuma gitti :)
-Lacivert ojeli de iş arkadaşım Merve o da böyle sade yaptı desenini ve yemekte foto çekilmiştik :)- 
 Rimmel London 058 Lemon Drop üstüne Flormar Supershine 43 ve 47 no ile desenler yaptım. Parmaklarım çok kötü :))




k 

What's Next tarafından mimlenmişim. Pek bakamıyorum ben bloglara görmemişim,kendi hatırlattı teşekkür ederim :)
Mim:
Evinizde yangın çıksa ve tek bir eşya kurtarmak zorunda kalsanız neyi kurtarırsınız? 
Telefonum cebimde olcağı için başka değerli birşeyim yok yani en azından hayati bir yangın anında :) Camdan atlarım be o anda :)
Bu mimi beğenen herkese mimi armağan ediyorum :) 

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Ortaya Karışık Birşeyler vol3

Yine bir izin günümde buradayım.  İş gereği oje sürmek gerekiyor bende bunu severek yapıyorum :) Makyajda mecbur ama makyaja zor alıştım :/ 
Hafta içinde yapmış olduğum manikürleri göstermek istedim sizlere.