28 Haziran 2011 Salı

Golden Rose Quick Dryer ve 100. izleyicim

İlk önce 100. izleyiciye ulaşmanın bana verdiği sevinçle size sesleniyorum :) Çok mutluyum. Eh blog aleminde bir adet haline dönüşen çekiliş yapma zamanım geldi diyorum. İşten güçten zaman bulursam bir çekiliş yapmak istiyorum.

Gelelim yazı konusuna. Yazı konum Golden Rose'un kurutucu spreyi. Bu spreye ilk önce çok önyargılı yaklaştım. Yok yağlı bırakıyor yok öyle böyle falan diye. Fakat denediğimde ise hiçte yağlı bırakmadığını gördüm. Çünkü yağlı gibi duran şey bakım yağı ve azcık ovalayınca parmaklarınızı hemen emiyor teniniz. Kötü koku falanda hissetmedim. Fiyatı fotodada olduğu gibi 10.5 tl. Şu ana kadar müşterilerdende bir şikayet almadım. Çatlatıcı ojeyide gelen müşterilerin görmesi için sürdüm. Sarı çatlatıcı ojeyi Nemo bana hediye etmişti. Belli olsun diye siyahta kullandım bende.Şu an tırnaklarımda çok güzel bir oje var yakında onu da göstericem ama fotoğrafını çekemedim daha. 

Golden Rose Quick Dryer Sprey ojenizin kuruma süresini kısaltarak bulaşmasını ve bozulmasını önlemek için özel olarak üretilmiştir. Ojenizin matlaşmadan çok kısa sürede kurumasını sağlarken içeriğindeki tatlı badem yaği ve üzüm çekirdeği yağı ile tırnak etlerinizi yumuşatır ve nemlendirir. 
Uygulama Şekli :
Ojenizi sürdükten sonra 30 saniye kadar bekleyiniz.
Oje kurutucunuzu yaklaşık 8-10 cm uzaklıktan ojenizin üzerine püskürtünüz.
Bir süre bekledikten sonra tırnak etlerinizde kalan kurutucuyu hafif masajla yediriniz.

21 Haziran 2011 Salı

Ortaya Karışık Birşeyler vol2

Öncelikle fotoğraf makinesinin yakın zamanda tamirinin olacağını söyleyip mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Bir diğer haberim ise yine yakın zamanla alakalı. Profilo Golden Rose'da satış danışmanı olarak çalışmaya başlayacağım. Buyrun gelin bol bol alışveriş yapın diye sloganla sesleniyorum size :)) Ordan burdan bulduğum makinelerle çektiğim manikürler var. Çekmişken eh işe yarar fotoğraflar olunca bende koyayım dedim.

İlk fotoğraf Flormar'ın Miracle serisinin yeni çıkarmış olduğu U30 üzerine Born Pretty Store disci m76 daki kelebeği ve güllerin kenarındaki boncuk boncuk duran şekili tırnak uçlarıma She beyaz ojeyle damgaladım.

Geçen hafta Dilek , Deniz , Başak ve Nemo Latte ile buluştuk.  Nemo Latte bana o gün bir sürü oje verdi. Ojeler benim için çok özel çünkü ojelerin içinde franken ojelerde bulunmakta. Çok güzeller simleri ışıltıları fotoğraf çektiğimde belli olsun diye fotoğraf makinesini bekliyorum çekmek için. Ama şimdilik Nemo'nun bana verdiği Rimmel 425 My Denim ojesini sürdüm ve üstüne Born Protty Store discinden m69 daki sadece çiçekleri alarak She beyaz ve Flormar Supershine 50 ile damgaladım. Sonra da Golden Rose Nail Art 103 numara ile dallar yaptım.
Biraz zorlanıyorum damgada çok kolay birşey değil ama bazıları über süper olurkan bazıları rezalet oluyor :) 

14 Haziran 2011 Salı

Merhaba Yeşil Merhaba :)

Küçük bir merhaba diyorum size buradan. Fotoğraf makinemin tamiri için bir aparat bekliyorum. Umarım en kısa sürede gelir. Bende cep telefonuyla çekebildiğim kadar çektim. Bu şu an tırnaklarımda olan manikür ve cilayı sürerek mahvettiğim manikür olsun yinede paylaşmak istedim :)
Flormar supershine 49 ve she siyah disc olarakda m76
Not: İlk fotoğraf üstünde oynanmıştır. Nedeni aşağıda yazılı. 


Aslında ilk fotoğraftaki gibi parıldıyor tırnaklarımda. Neon gibi gözüküyor belki üstünde siyah desen vardır diye öyledir. İkinci fotoğraf ise şişedeki gibi. Şişesinin resmi de şurada,yeni aldıklarımla beraber.
Bu Meggy ojelerde yeni çıkmış. Nemo Latte blogunda göstermişti. Güzel renklerde vardı ama ben açık mavi hastası olarak ilk onu kaptım :))

10 Haziran 2011 Cuma

Did by Did Çanta ve Ojeler Kazanma Fırsatı :)


Did Dans La mode kendi tasarladığı o çok güzel çantalardan hediye ediyor :)
Buyrun buradan !
  
Mina My Polishes adlı blogunda ojeler hediye ediyor buradan :)