29 Mayıs 2011 Pazar

Ortaya Karışık Birşeyler

Can sıkıntım bütün hızıyla devam ediyor. Finallerim bitti,okul kapandı. Fakat ben hala buradayım. Çünkü uyuya kaldığım ve çalışmak istemeyip çalışmadığım derslerimin sınavına giremedim. O sınavlara girmek için burada bekliyorum. Bir yandan da eve taşınıyorum,yeni ev heyecanı çok güzel birşeymiş. Sürekli böyle çanak çömlekçiye girip birşeyler alıyorum :D  Daha bir saat öncesine kadar eve sticker,çok amaçlı örtü-mutfak dolaplarının  altına serilen kağıdımsı birşey- ve mutfak için bir kumbara aldım. Çok gerekli bence çoook :p Daha tamamlanması gereken çok şey var. Yurttada kimse kalmadı nerdeyse. Benimde canım sıkıldı ve paylaşmadığım manikürlerin bir ortaya karışığını yaptım.
Not: Sanırım damgam geldi fakat pazar günü bugün gittim kapalıymış. Dilek damga yolluyor sanırım o kargodur bana başka nerden gelcek :D Hadi gelsiiinnnn :D



  Bu leoparımsı şeyleri Diyarbakır'a giderken yapmıştım. Otobüste çekebildiğimiz kadar çektik :D
Bu rimmel'in rengini çok seviyorum  :) 




25 Mayıs 2011 Çarşamba

Start Wearing Purple !

Start wearing purple wearing purple
Start wearing purple for me now :)




a purple little little lady will be perfect 

22 Mayıs 2011 Pazar

BornPrettyStore Disclerim ve Frankenim ^-^


Born Pretty Store'dan Nisan ayında disc siparişi vermiştim. Konad disclerinin çakmalarını 1,5$'a indirdiği zamanlar. 10 disc aldım. Aldığım discler m57,m69,m60,m73,m74,m77,m65,m78,m80,m76. Discler sorunsuz şekilde elimde oldular. Sadece çok beklediğimi zannetiğimde mail atmıştım Bps'a. Fakat ertesi gün zaten kargom geliyormuş. Birde adresi yanlış yazmıştım onu düzeltmeler falan filan işte. Herneyse elimdeler ve mutluyum. Sadece ben damga ve sıyıraçda elimde olacak sanıyordum. Malesef vermiyorlarmış. Şu anlık damgasız şekilde elimde kullanmayı bekliyorlar :) Damga konusundada youknow 'a fazla damgası olup olmadığını sordum ve olduğunu verebileceğini söyledi,şimdilik onu bekliyorum :) Tekrar youknow'a teşekkür ediyorum :)
 Discler:



Ve Frankene gelelim. Frankeni Nemo'yla konuşurken ortaya çıkardım. Essie Mint Candy Apple'ı beğendiğimi söylemem üzerine yapabileceğimi söyledi. Ve bende sırf sınava çalışmamak için yaptım :) Renkleri aslında böyle olmadı sanki mavi gibi çıktı ama bi mavi gözüküyor bi yeşilimse bende anlayamadım yaptığım rengi.
Flormar'ın kireç beyazına çok fazla miktarda Golden Rose 217 katarak karıştırdım daha sonra içine çok az miktarda Golden Rose 222 kattım :)  Çok yapışık bir kıvam aldı ama yinede 2 kat sürmek zorunda kaldım. Daha sonra canım sıkıldı üstne Elanor'un 481 numaralı simini sürdüm. 

Bu ilk fotoğraf renge çok benzediği için koydum. 






15 Mayıs 2011 Pazar

Golden Rose 217 + Altındere

Bu manikür tırnaklarımda 3 gündür var. Golden Rose çok güzel renkler çıkardı artık Flormar'danda bir atak bekliyorum ben. Bu tarz yeşil,mavi tonlarını lütfen yapın (!) :) Fotoğraflamadan çıkarmak istemedim. Fotoğraflamak Altındere'de nasip oldu. Eğer bir yerlere gitmek isterseniz canınız sıkılırsa Sakarya Akyazı'da Altındere'ye kaçmanızı öneririm. Kendi arabanız olursa İstanbuldan 2,5 saate varılır hatta daha az bile olabilir. Harika Alabalıklar yiyip,ağaç evlerde oturup,istersenizde konaklayabilirsiniz. Yeşil,bağ,bahçe,dere,şırıl şırıl su sesleri.. Final öncesi iyi bir stres atmaya yaradı :)
 Not: Renkler gerçek renklerle pek ilgisi yok sadece ikinci fotoğraf az çok benziyor. Ama ilk fotoğraf çok açık çıktı renk. Renk oynamasını bilmiyorum o yüzden notla bildiriyorum :)




Altındereden bir görüntü :)


Burayada oturmak istedik ama dereden karşıya geçemedik kapalıydı orası :)  Ama alabalık tesislerinin hepsi bu tarz tahta evlerdi,hevesimizi başka yerde aldık :))

Final haftam başlıyor fakat bu demek de burada çok vakit geçireceğim :)) 

11 Mayıs 2011 Çarşamba

Oje Ebru -Water Marble-

Nude tonlarında pastel oje arıyordum ve bu ojeyi buldum sürdüm.-büyük bir heyecanla- Fakat sonradan çok sade geldi bana. Üstüne ebru yaptım. Neon sarı ojem hardal sarısı gibi oldu ve ben çok sevdim :)
Ebruda her tırnağın farklı farklı olmasını ve karışık olmasını seviyorum bkz: sol baş parmağım fotosu :)




8 Mayıs 2011 Pazar

Gümüş Çiçekler

Yine bir çiçek deseni. Ben çok seviyorum çiçek yapmayı. Eh disklerim gelsede vazgeçemeyeceğim şey çiçek çizmek olur sanırım :)


Bu favori tırnağım olsun :p

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Diyarbakır (Amed) ve Sanat Sokağı

Harika bir "Diyarbakır" gezisi sonrasında yine bir postla buradayım. 17. Sosyoloji Öğrencileri Kongesi nedeniyle yolumuz Dicle Üniversitesi'ne düştü. İyi ki de düşmüş. Yoksa oraları gezip,görmek,yaşamak daha sonralara kalacaktı. Belirtmek gerekir ki önyargılarla gittik. Nedeni malumdur medyanın bize öcü gibi bahsettiği yerlerden biriydi. Ama otobüsten inildiği an itibariyle ön yargı resmen yıkılmıştı. Bu kadar gelişmiş bir şehir olamazdı. Şehrin ortasındaki askeriye ve şehirdeki 100 bin polisten bahsetmek istemiyorum. geçelim orayı efenim. Çoğu şehirdeki cafelerin olduğu sokak adı barlar sokağı iken bu şehirde "Sanat Sokağı" adındadır. Surların içindeki şehir ve dışındaki gecekondular tam bir puzzle gibi gözünüze batmayan niteliktedir. İnsanlarının sıcakkanlığından bahsetmeye gerek var mı? İnsanlık orada diyebiliyor insan. Gidin görün önyargınızı kırın demekten başka birşey gelmez elimden.. Kelimelerim arttıkça artıyor,diyecek sözüm çok var ama büyüsünü içimde kaçırmak asla istemiyorum. 
Sanat Sokağı'ndaki bir cafeden resimle devam :)

Rimmel 825 Sky High
-Amed resmi koymadım,pek ilginizi çekmeyebilir diye :) -