31 Mart 2011 Perşembe

Emerald Sparkled Hediyeleri

Hediyeden hediyeye koşmak istiyorsanız buradan : 

Ayrıca benim gibi ulaşamayanlar varsa buradan takip edebilirler. Ulaşamayan herkese duyuralım :) 

28 Mart 2011 Pazartesi

Çiçek Denemesi :)


Bahar geldi geçecek neredeyse ama havalar hala kötü. Bir bahar havası yaşayamadık doğru dürüst. Bu özlemde insanın içinde çiçeklerle ve böceklerle dolduruyor. Çiçek denemesi gibi birşey yaptım ama hala çıkarmaya kıyamadım. Uçlarındanda biraz soyuldu ki zaten resimdede belli oluyor. Fotoğraf çekebilmem geç olduğundan soyulmuş halleriyle çektim,mecbur. Ellerim titriyor aslında ama ben yinede beğendim zaten düz dışarı taşmayan damgayla yapmışım gibi dursun istemedim :p
Alt katta Flormar Miracle serisinden U08 var. Üstüne ilk taslak olarak beyazla çiçek çizdim daha sonra Flormar Neon serisi renklerinden kullandım. Beyazla dahada belli oldular.



24 Mart 2011 Perşembe

Flormar Miracle U18 + Flormar True Colour 38

Yine morlu birşey ile buradayım. Aslında mor pembe gibi birşey ama sade sürümüyle ve altına başka şey sürüpde göstermek istedim. Çünkü kendi başına pek güzel olmuyor sanki. Flormar True Color 038i baz olarak kullandım.
Çok yanar dönerli aslında. Turkuaz gibi birşeyde oluyor içinde hafif morlu pembelı bol birşey. Fotoğraflar:



23 Mart 2011 Çarşamba

Flormar Miracle U25 -Açık Mavi-

Maviii. Harika açık bir mavi bu. İçinde pembe simler olan mavi.Fotoğraflarda belli etmeye çalıştım rengi. Sürümü 2 kat yeterli oluyor bence,tabi tırnak ucu belli oluyor gibide gözükebilir.. Ben 3 gün kullandım birşeyde olmadı uçlarına. Zaten çok sevdim rengi,çıkarasım gelmedi. Bunun etkisi mavi oje sevmem olabilir ama bu kadar açık maviye hasta olmamda olabilir. Süpersin Flormar dediğim ojelerden biri :)
Evet fotoğraflar ve aşağıdada bir çekiliş duyurusu var...








Bu ojeye sahip olmak için  Tık Tık ! :)

20 Mart 2011 Pazar

Flormar Miracle U13 -pembe-

Nemo Zoya Alegra dan bahsedince bu rengin benzeri aklıma geldi bende koyayım dedi. Pembe ve içi cam kırıklı yine diğer seri renkleri gibi ama çok tatlı bir pembe. Ben sevdim.


19 Mart 2011 Cumartesi

Flormar Miracle U17 -kırmızı içi altın-

Bu sefer kırmızı bir renk ile kayıttayım. Bu oje kırmızı içinde altın sarı parçacık dolu. Ben gayet sevdim. Sırf kırmızı değilde değişik bir kırmızı işte . Bu Rimmel ojenin  renginin kapalı ve kırmızıları daha belirgin olanından. Golden Wine ojesi varmış Avonun burada işte onada benzettim ben. Haydi fotoğraflar:

Bir sürü oje dolu çekiliş için buradan alayım sizi :)  Crazyforpolishes

Flormar Miracle U18 -Yine mor-

Bu Flormar mor mor mor (!) diye yanıp tutuşmuş gibi birşey. Nerede benim yeşilim nerede zümrüdüm,erik rengim :(
Bu da renk değiştirir gibi birşey yakalamaya çalıştığım kadar yakaladım buyrunuz resimler :)



16 Mart 2011 Çarşamba

Flormar Miracle U08 -mor mu lacivert mi?-

Gelelim ikinci rengimize. Nemo Golden Rose olanını koyunca bende bunu koyayım dedim.Pek bir yanar döner oynak kendisi. Bir morlu birşey bir lacivert oluyor. Açıkcası morlaştığında da ben sinir oluyorum. Zaten hiç koyu yeşil tarzı yok bu seride,en çok istediğim renkti halbuki. Beyazını bile yapıyorsun yeşilini niye yapmıyorsun ya?! -ya bi de varmış ben görmemişim falan utandırır Flormar beni-
Fazla yazıya gerek yok. Fotoğraflarla sizi şuraya alayım.




13 Mart 2011 Pazar

Flormar Miracle U07 -Altın-

Flormar Miracle serisinin altın renkli olanlarıdan biri U07. Bir açık altın gibi birde kapalı renkte altın gibi görünüyor. Çok göz alıyor ayrıcada. Işıl ışıl parlıyor gibi birşey. Açık durduğu zaman şuradaki youknow'un gösterdiği Orly ojeye benziyor. Muadil değil sadece benzer az da olsa aklıma benim o rengi getirdi diyebilirim. Sevdim ama tek sürüp dolaşacak kadar değil :)






11 Mart 2011 Cuma

Franken -Açık Mavi-

Fotoğraf makinesinin tekrar buraya gelmesiyle bende başladım. Flormar'ın Miracle serisinden 6 ojeyle sizi daha sonra tanıştırıcam. Şimdi arayıp arayıp bulamadığım açık mavi ojeyi göstereyim.
 Frankeni yaparken Chanel Riva ya bakarak yapmaya çalıştım. Çünkü istediğim öyle bir açık maviydi tabiki tutmadı ama bu da güzel oldu :)
Çok açık bir maviydi kendisi neredeyse hiç belli olmayan ama içine Flormar neon mavi -açık- birde Pastel mavi şu an nosunu bilmiyorum içine az kata kata birşeyler yapabildim. Fakat yinede beyaz üstüne sürülmesi lazımdı. O yüzden beyazı sürdüm ilk.


Sonra bir kat frenken.


3 kat sürüyorum aslında ama güzel olsun diye birde fotoğraf çektikten sonra silceğim için 4 kat yaptım :)
Fakat aceleden etrafını silemedim.



İlk başarılı frankenim bu. Fakat renk belli olması için uğraş veriliyor. Sürdükten sonra ben 4-5 gün kullandım soyulma olmadı. Aksine numara soranlar oldu :p