27 Şubat 2011 Pazar

Oje Delisi'nden Hediye

Çok güzel hediyeler hadi katılın !

Flormar 417 -bende aldım-

Evet bende aldım. Bakalım bu ojede yakında köstebek rengi gibi moda olacak mı? Zira şu an herkesin tırnakcıklarında bulunuyor. Ojeyi bulduğumda şaşırmıştım çünkü buraya geç geleceğini düşünüyordum. Kaptım hemen ilk gri ojem olur kendisi. İlk 1 gün kullandım sade. Yaklaşık 3 gündürde böyle kullanıyorum (oje üzerindeki çizikler bu yüzden). Soyulma sadece sağ serçe parmağımda var gerisi gayet güzel. Hiç çıkarmak istemiyorum neredeyse :) İlk gül denemem ama daha iyi olabilir böyle pek yapamadım biraz zormuş :)







Not: Birinde güzel fotoğraf çeken telefon görünce ona saldıran kişi benim. Böyle bir saldırı sonucu da bu kadar fotoğraf çektim :)

21 Şubat 2011 Pazartesi

Hediyeler :)

Sürmeden Çıkmam'dan hediyeler. Buyrun :)
http://surmedencikmam.blogspot.com/2011/02/nispeten-buyuk-flormar-cekilisi



Bunlard Nemo'dan hediyeler. Buyrun :) http://nemolatte.blogspot.com/2011/02/nail-art-giveaway


New York Lover'dan Hediyeler:

http://newyorklover-d.blogspot.com/2011/02/hediyem-vaaaaar.htm



20 Şubat 2011 Pazar

Fotoğraf Makinesizliği Krizi

Malesef fotoğraf makinesi hala satılamadığı için boşlardayım. Can sıkıntısına frankene dadandım. Fotoğraflayamadığım birçok manikürden dolayı üzülüyorum ama inşallah en kısa zamanda makineye kavuşurum. (:

13 Şubat 2011 Pazar

Süngerleme Devam :)

Sünger çok hoşuma gitti. Dün arkadaşım merak etti bende onun için başka renklerle tekrar yaptım. Fakat fotoğraf makinesi satılmak için İstanbul'a yollandığından Samsung -markasını bilmiyorum D900i falan sanırım- bir telefonla çektim bunları. En kısa sürede makinemize kavuşucaz inşallah.
Altta Pastel'in siyah - numarasını hiç hiç hatırlamıyorum ojede şu an kayıp :) - ojesi var. Üstünde matlaştırıcı ve ardından da Rimmel'in 239'u süngerlenmişi var. Fotoğraflar pek güzel değil ama olsun. Bunu yaparken aklımda şu you_know'un yaptığı manikür vardı: Burda :)




Bunlarda yeni aldıklarım. Aslında Zuzu'nun bugünkü gösterdiği ojeden istiyordum fakat ellerinde yoktu. Bende pembeyi almak için kendimi mecbur kıldım. :)

11 Şubat 2011 Cuma

Sevgililer Günü - 1

Bana kalsa çatlatıcı manikürümü çıkarmazdım ama uçları soyuldu. Soyulmuşken çıkarayım hazır da evdeyken ben birşeyler yapayım dedim. Sünger tekniğini merak ediyordum onu denedim. Ardından yine oje döktüm yere ama parkeye geldi neyseki :D Sildik birşey kalmadı :D
Nemo'nun hediye ettiği hediye paketi şeklindeki fimodan başparmağıma yapıştırdım. Kalpti hediyeydi derken simlendirip bitirdim. Fakat biraz canım sıkıldı pek temizleyemedim parmaklarımı. Aksine kaç gündür kremleyemiyorumda kurudular gittiler. Neyse fotoğraflar nerdeee? (:

Zemindeki ojeler


Kalbin içindekiler:

Simler:

Gelelim Sol El:


Sağ El:


Başparmaklar:
Başparmaklarım kocaman oldukları için bir tek fimolar orada küçücük gözüküyor :))


9 Şubat 2011 Çarşamba

Alix Avien Çatlayan Oje

İlk manikürümü yayınlamak istedim. Daha yeni Alix'e kavuşmuş bulunmaktayım. İlk başlarda pek ilgimi çekmiyordu fakat aldıktan sonra bayıldım :)
Hangi renge süreyim bilemedim bende bir sürü renk sürdüm tırnaklarıma. Akşamda doğum günüm için sürpriz 80'ler parti yapılmıştı kıyafetim çok parlaktı bilmeden ojelerimlede uyum sağlamıştım :)
Fotoğraflar konusunda yavaş yavaş düzelebilirim bence :) Ojeleri parmak sırama göre dizmek ancak fotoğraf çektikten sonra aklıma gelebildi.
 Baş parmaklar hi ! :)
 Sağ el:
 Sol el:

Herkese Merhaba !

Bende buradayım demek istiyorum. Çok uzun bir düşünüşün ardından blogumu açmış bulunmaktayım. Nasıl olacak,nasıl yapacağım bilmiyorum. Umarım herşey güzel olur.
En güzel postlara ulaşmak dileğiyle :)